JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2011 11:36:23

Reakce senátora Antla na Johnovu "šokující výzvu"

Reakce senátora Antla na Johnovu "šokující výzvu"

Včera v podvečer odpověděl senátor JUDr. Miroslav Antl na "šokující výzvu" poslance Johna, rozeslanou senátorům z jeho e-mailové adresy - a mj. ho vyzval, aby "... se každý "podezřelý" z jeho řad vždy jednoznačně zřekl poslanecké imunity...".

 Pane poslanče Johne,

tímto vás upozorňuji, že mi byl ze zřejmě vaší e-mailové adresy doručen níže uvedený "šokující" text, resp. "ptákovina"...

Na rozdíl od vás a dalších nemám obdobné problémy - a dále prosím, abyste nesměšovali dohromady obě komory Parlamentu ČR, když zejména od příchodu Věcí veřejných (VV) na českou politickou scénu všude kolem sebe zdůrazňuji odlišnosti poslanecké a senátorské mj. s tím, že do Senátu Parlamentu ČR se žádný kandidát VV nedostal, a to zřejmě i s ohledem na zcela jiný způsob volby kandidátů (volebně většinový - a kandidátsky individuální).        

Vzhledem k tomu, že "inkriminovaný" e-mail je nazván "Výzva", vyzývám vás tímto, aby se každý "podezřelý" z vašich řad vždy jednoznačně zřekl poslanecké imunity - a nechal se vydat k trestnímu stíhání, když o vině může rozhodovat pouze soud.

Ostatně mj. i omezení trestně právní imunity je jedním ze zásadních předvolebních slibů VV...

Závěrem si dovoluji dodat, že jsem se v Senátu PČR za dob působení VV v dolní komoře českého Parlamentu žádného (neustále slibovaného) zásadního "protikorupčního" legislativního opatření nedočkal.   

Miroslav Antl

senátor
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama