Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2018 16:50:10

Děkujeme nejaktivnější dobrovolnici pirátské předvolební kampaně paní Nečasové

Děkujeme nejaktivnější dobrovolnici pirátské předvolební kampaně paní Nečasové

Jana Nečasová stáhla žalobu na Piráty.

Soudní spor mezi Piráty a ženou bývalého premiéra Petra Nečase Janou Nečasovou (dříve Nagyovou) je u konce. Nečasová stáhla žalobu na Pirátskou stranu. Tu původně žalovala za umístění její podobizny na pirátském vězeňském autobuse, se kterým strana objížděli během předvolební kampaně republiku. Pirátům musí Nečasová uhradit náklady na soudní řízení. “Žalobkyně vzala žalobu v celém rozsahu zpět a to bez uvedení důvodu,” píše se v usnesení Obvodního soudu pro Prahu 3.

“Chtěli bychom ještě závěrem znovu poděkovat nejaktivnější dobrovolnici pirátské předvolební kampaně paní Nečasové. I s její PR pomocí Piráti dosáhli skvělého volebního výsledku téměř 11 % a nyní mohou ve Sněmovně předkládat protikorupční legislativu tak, aby v České republice podobných kauz, jako byla ta okolo paní Nečasové (Nagyové), bylo co možná nejméně,” komentoval nově zvolený poslanec Mikuláš Ferjenčík.

“Současně jsme rádi, že svoboda slova v této zemi přečkala další soudní spor,” dodal Ferjenčík. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama