Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2018 11:29:35

Rozhodujme podle své vlastní úvahy

Rozhodujme podle své vlastní úvahy

V posledních pár dnech se dovídáme všemožné jak o prezidentských kandidátech, tak jejich blízkých, spolupracovních a přátelích.

Se vší pravděpodobností nikdo není jasnovidec, tímto jsme nebyli obdařeni. V éteru létá spousta zaručených zpráv, jen jejich důvěryhodnost je ve většině případů sporná. Kdo bez viny, nechť hodí kamenem. Právě toto staré pořekadlo bychom měli mít na zřeteli, než se rozhodneme někoho kádrovat. Zvláště při volbě prezidenta by měla být hodnocena především dosud odvedená práce, činnost pro Českou republiku a občany. Na lidech také záleží, jak se rozhodnou. Jejich úsudek bude limitující pro výši podpory v druhém kole prezidentské volby. Věřím, že se rozhodneme správně. A to bez vlivu těch, jež tuto volbu zaměňují za obchod ve svůj prospěch, a čekají, na čí stranu se na poslední chvíli přikloní. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama