MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2018 10:17:00

Ministr Stropnický přivítá účastníky podnikatelských misí

Ministr Stropnický přivítá účastníky podnikatelských misí

Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický se 30. ledna 2018 setká s účastníky podnikatelských misí, které v minulém roce organizoval Svaz průmyslu a dopravy ČR jako doprovod vládních činitelů při jejich zahraničních pracovních cestách.

 Na akci „Setkání účastníků podnikatelských misí 2018“ mimo jiné přijali pozvání předseda vlády ČR Andrej Babiš, předseda Senátu Parlamentu ČR Milan Štěch, ministr průmyslu a obchodu ČR Tomáš Hüner a prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslav Hanák.

Hlavním záměrem akce je poděkovat českým podnikatelským subjektům za šíření dobrého jména České republiky v zahraničí při jejich snaze prosadit se na nových trzích v roce 2017 a také informovat o proexportním plánu akcí na rok 2018.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama