Ing. Jiří Štyler

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2018 7:25:19

Jakub Lepš, nový předseda pražské TOP 09, v koalici s komunisty a trestně stíhan

Jakub Lepš, nový předseda pražské TOP 09, v koalici s komunisty a trestně stíhan

Dne 27.1.2018 byl předsedou pražské TOP 09 zvolen Mgr. Jakub Lepš. Pan Lepš je na radnici Prahy 11 zástupcem starosty pro školství a velmi neúspěšný senátorský kandidát. V Radě MČ Praha 11 drží pana Lepše hlasy KSČM a několikanásobně trestně stíhanýc

 Jakub Lepš sedí v Radě MČ s dalším pražským předsedou - Janem Říčařem (ANO). Společně rádi veřejně prezentují, že jsou u moci s ad-hoc podporou zastupitelstva. Přitom TOP 09 má v zastupitelstvu jen 5 zastupitelů ze 45, ANO 7 (dva už ANO Praha 11 opustili). Ke zděšení voličů se nechávají vydržovat (a obchodovat) komunistickými (jeden z nich je eStéBák) a trestně stíhanými zastupiteli. Před komunálními volbami 2014 byli jak Lepš, tak Říčař, občanům Prahy 11 naprosto neznámými osobami a proti praktikám Mlejnského se veřejně vymezovali. Praha 11 tak bohužel vyprodukovala další nechvalně ne/známé politické postavy.

Líheň té nejhorší politické ne/kultury může být dána tím, že jak TOP 09, tak ANO v Praze 11 vedou bývalí členové ODS (P. Jirava - dříve OF a potom ODS, SNK-ED, VPM a dnes ANO, a S. Urbánek TOP 09; nezapomeňme na rok 2001, kdy Urbánek vylučoval Jiravu z ODS). Pozůstalí politici si našli uplatnění v ANO a TOP 09 a k obrazu svému “vychovávají” své nástupce, mladé aparátčíky. Buňka ODS byla po eskapádách pana Mlejnského r. 2014 zrušena. S lidmi jako jsou pánové Lepš, Říčař, Jirava a Urbánek se Praha 11 z politického bahna nedostane. Jsou to právě tito jmenovaní, kteří Prahu 11 opět uvrhli do bahna  Mlejnského Jihoměstského Palerma.

Jiří Štyler

zastupitel MČ Praha za Hnutí pro Prahu 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama