Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2011 17:09:00

Vláda se stále více zabývá jen sama sebou

Vláda se stále více zabývá jen sama sebou

Vyjádření předsedy poslaneckého klubu KSČM Pavla Kováčika k současným sporům vlády.

Pan Bátora ve funkci ministerského úředníka je sice problémem, člověk s tak extrémně pravicovými názory by se do funkce personálního ředitele ministerstva vůbec dostat neměl. Ale pokud není situaci ochoten řešit ministr Dobeš, měl včas zasáhnout premiér. Fakt, že tak Petr Nečas neučinil a kromě několika kritických proklamací se na nic nezmohl, svědčí o jeho velmi malé autoritě ve vládě.

Celkově, z pohledu závažnosti úkolů vlády, jde však o naprostou malichernost. Každému soudnému člověku se zdá nepochopitelné, jak se z něčeho takového může stát jakoby hlavní bod jednání vlády. Je vidět, že vláda už není schopna se dohodnout ani na zcela banálních otázkách a zabývá se stále více jen sama sebou. Místo aby řešila to, co zajímá lidi, sama generuje nesmyslné problémy a celému národu předvádí velmi špatnou frašku. Nezbývá než znovu zopakovat, že tuto situaci mohou rozetnout jen nové volby.

Pavel KOVÁČIK, předseda poslaneckého klubu KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama