Ing. Jan Bureš, DBA

  • ODS
  • Karlovarský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2018 17:18:00

Projekt "Práce pro celou rodinu" by měl přilákat sestřičky

Projekt "Práce pro celou rodinu" by měl přilákat sestřičky

V kraji najdou práci nejen zdravotníci, ale i jejich rodina

​Zdravotní sestry, které nežijí v našem kraji, ale chtěly by v budoucnu pracovat například v karlovarské nemocnici, se nebudou muset obávat, že by zde nenašli práci další členové jejich rodin. Karlovarská krajská nemocnice pro zájemce spustila projekt "Práce pro celou rodinu", na kterém budou spolupracovat zaměstnavatelé z regionu a Krajská hospodářská komora.

Na webových stránkách nemocnice najdou zdravotníci pod záložkou KARIÉRA jednoduchý formulář a po jeho odeslání se jim zobrazí podobný pro rodinné příslušníky. Jejich data se pak dostanou k zaměstnavatelům, kteří se na systému podílejí. „O tom, zda sestřičky do Karlovarského kraje půjdou, samozřejmě často rozhoduje i to, jaké možnosti uplatnění by tady měla jejich rodina. Proto věřím, že projekt může být pro budoucí nové zdravotníky našich nemocnic velmi užitečný,“ uvedl krajský radní Jan Bureš.

V rámci projektu se ale řeší i bydlení pro nové zaměstnance, z toho důvodu  budou organizátoři projektu jednat se zástupci měst a obcí, kteří by mohli pomoci s nabídkou bytů či pozemků. Projekt „Práce pro celou rodinu“ se zpočátku zaměří na regiony v České a Slovenské republice. Nemocnice však počítá s jeho rozšířením i do dalších zemí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama