JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2018 18:23:43

Strach v DemoŹumpě

Strach v DemoŹumpě

Příznivci DemoŽumpy, kteří argumentačně nezvládají komunikaci ohledně aktu agrese USA, VB a F vůči Sýrii nechávají blokovat nebo dokonce rušit facebookové profily. Tomu se v jejich pojetí říká demokracie v praxi.

Vážení přátelé, příznivci, ale i vy, kteří máte na některé věci jiný názor, ale jste schopni komunikovat bez vulgarit a osobních urážek či výhrůžek,sděluji vám, že za facebookový příspěvek, ve kterém jsem kritizoval i některé ministry, poslance, senátory a europoslance za jejich schvalování možné války a chtěl je poslat do první linie, aby mohli na poli cti a slávy položit svůj život za NATO, nebo alespoň na vlastní kůži poznali o čem tak debilně žvaní jsem si vysloužil další blokaci. Dnes dopoledne tento konkrétní příspěvek na mých stránkách vidělo již více jak 20,5 tisíc lidí a odkaz na něj je i součástí  půlnočního rozhovoru uveřejněného zde na PL dne 15.4. Příznivci DemoŽumpy tak splnili to čím mi několik týdnů vyhrožovali a o čem PL také psali. Naplnilo se tedy to, že když nejsem schopen argumentačně oponovat jinému názoru tak ten názor prostě nenechám zaznít. Jsem poslancem Parlamentu ČR, ale na facebooku nemohu veřejně publikovat svoje názory. Cenzura jede a my se navracíme někam, co zejména příznivci Demožumpy tak rádi a často kritizují. OK, budeme tedy hledat jinou možnost, jak s lidmi komunikovat a jak jim své názory na tu kterou konkrétní věc sdělit.Hnutí ANO říká: Bude líp!, já říkám: Lépe už bylo!Zd. Ondráček  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama