Ing. Robert Plaga, Ph.D.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2018 18:25:00

Budu se ptát ředitele Cermatu, jak je možné, že selhaly kontrolní mechanismy

Budu se ptát ředitele Cermatu, jak je možné, že selhaly kontrolní mechanismy

Aktuální vyjádření ministra školství, mládeže a tělovýchovy Roberta Plagy k řešení situace ohledně pochybení CZVV při zpracování výsledků jednotné přijímací zkoušky

 Během víkendu a dneška jsme ověřili data 230 z 234 gymnázií. Od jedné školy máme informaci, že nám dá vědět ve středu, zbývající tři se nehlásí. Předpokládáme, že vše získáme ve středu. Žádný nový příklad studenta, který by byl poškozen chybným vyhodnocením, se neobjevil. Máme tedy dva žáky, kteří budou dle naší komunikace s řediteli škol přijati. Chtěl bych tímto uklidnit rodiče i žáky, že chyba, jež se stala, nebude mít vliv na přijetí. Teď jsme se snažili minimalizovat dopad a zjistit faktický stav. Nyní se budu ptát ředitele Cermatu, jak je možné, že selhaly vícenásobné kontrolní mechanismy, jak jsou nastaveny a pak se rozhodnu o dalších krocích.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama