ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2018 10:07:41

V zadních Skvrňanech se už lépe parkuje

V zadních Skvrňanech se už lépe parkuje

V prostoru stávajícího parkoviště a v části bývalého hřiště před bytovými domy Vojanova 9 – 15 ve Skvrňanech vybudoval plzeňský centrální obvod nové parkoviště.

To je samozřejmě doplněno vyhrazeným stáním pro vozidla přepravující těžce pohybově postižené. Užívání nového parkoviště slavnostně zahájili starosta Radislav Neubauer (ČSSD), I. místostarosta Radoslav Škarda (TOP 09) a místostarosta David Procházka (ANO 2011).

„Celkový počet parkovacích míst pro osobní automobily je 72“, informuje Radislav Neubauer, starosta Městského obvodu Plzeň.  „V místě parkoviště vznikly nové chodníky a plocha pro stání nádob na komunální odpad. Při té příležitosti jsme nechali před obytnými domy provést výměnu povrchů chodníků a při východní straně parkoviště zřídit pískoviště“, vypočítává starosta Neubauer.

Kolem nového parkoviště byly provedeny sadovnické úpravy a to výsadbou stromů a vytvořením vegetačního doprovodu ve formě jednoduchých vegetačních ploch a skupin keřů. Tímto byly nahrazeny odstraněné náletové dřeviny, zasahující do prostoru výstavby nového parkoviště.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama