Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2018 0:01:00

Jak nám dupou králíci?

Jak nám dupou králíci?

Tak by se dal nazvat hon na novou ministryni spravedlnosti.

13 roků její práce nikoho nezajímala, dnes však čeří politické vody velmi intenzivně. Nic ve zlém, ale Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (dnes Mendelova univerzita v Brně) údajné plagiátorství neobjevila nebo neřešila? Možná paní Malá tehdy nebyla zajímavá. Ovšem dnes jako ministryně zajímá kde koho. Tím nechci tvrdit, že práce je v pořádku. Věřím ale, že i tak králici přežijí.

Mám "návrh". Vytvořme vyšetřovací komisi na prověření prací všech politiků. Možná si řeknete blbost. Jasně. Kádrování u nás začíná vždy, když člověk vystrčí nos z řady. Je spousta věcí k řešení a tento králičí problém mi připadá poněkud malicherný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama