ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2018 15:49:00

Babiš o migraci dezinformuje a dělá ze sebe hrdinu, velmi mě zklamal

Babiš o migraci dezinformuje a dělá ze sebe hrdinu, velmi mě zklamal

Udržení západního kurzu, ústavního standardu a prohloubení politické spolupráce. Hlavní body, kvůli kterým se bývalý poslanec Ivan Gabal chce vrátit do politiky.

 Kandiduje do Senátu třeba proti Marku Hilšerovi, pro kterého je ale podle Gabala Senát jen čekárna na Hrad, což by ovlivňovalo jeho hlasování. Gabal tvrdí, že EU se posouvá k řešení příčin migrace a kvóty jsou minulostí. I proto ho velmi zklamal premiér Babiš, který prý dezinformoval o výsledcích evropského summitu jen proto, aby se ukázal jako hrdina, který zvítězil proti Evropě.

Podle Gabala ve střetech s ním Babiš vystupoval jinak a prý se ukazuje, že je pod příliš velkým tlakem. Proč jsou podle Gabala komunisté idioti? V čem přesně Čechy Babiš dezinformoval? A jaké dopady by mělo na Česko zavření hranic s Německem? Více ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama