Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2018 11:25:00

Nechci se bát o život svůj ani svých blízkých

Nechci se bát o život svůj ani svých blízkých

Německý Chemnitz, poklidné město pár kilometrů od hranic, se změnil v bojiště. Účastníci demonstrace nesli portréty obětí, které přišly o život díky přistěhovalcům. Migranti mohou být a jsou nebezpečím pro celou Evropu i svět.

 Vražda 35letého Němce Hilliga je děsivým obrazem současnosti. V ulicích kdysi poklidného městečka dnes při demonstracích dochází ke střetům různých názorových skupin a bohužel jsou i zranění. Velmi mě děsí blízkost k našim hranicím. Kdo dnes může zaručit, že se migrantům nezalíbí i území naší republiky.

Rozhodně nesouhlasím se způsobem protestu v Chemnitzu, strach, který zde panuje, je špatnou vizitkou německé kancléřky Merkelové. Lidé, kteří zde žijí, se bojí vyjít na ulici. Migranti mohou být nebezpečím i pro nás.

Žijeme v době ohrožení a je potřebné si to konečně přiznat. Rozdílná náboženství, kultura a zvyky, to vše je problém. Otevřená Evropa, kdy cestujeme za prací či soukromě, při množících se útocích teroristů již tak působí obavy. Nechci se bát o rodinu a přátele.

Říkám rozhodné NE přijímání dalších migrantů. Riziko je příliš vysoké. Řešme podíl na pomoci v zemích původu migrantů, a to jak náš, tak Evropy i světových velmocí. Tato aktivita musí být koordinovaná, řízená a kontrolovaná. Jen tak lze omezit další vlnu migrace.

Ing. Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu PČR za volební obvod 74, Karviná

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama