Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2018 14:20:00

Cedule má vyřešit vše

Cedule má vyřešit vše

Alibismus a nezájem o občany, i tak by se dalo nazvat toto označení: POZOR, ZVLNĚNÝ CHODNÍK! Je to snad republiková rarita.

 Chodníky jsou opravdu v hrozivém stavu. Pro starší občany, ale i pro ty, kteří spěchají a nepřečtou si upozornění, jsou ohrožující a nebezpečné. Zakázky na chodníky jistě někdo zadal, špatně však kontroluje, jaký je současný stav. Upozorňující vývěska nic neřeší.

Město Havířov varuje a shazuje tak ze sebe odpovědnost za případné úrazy. Jak k tomu přijdou občané, kteří si své zástupce v minulých komunálních volbách zvolili? Chodníky jsou opravdu v katastrofickém stavu, a to nejen ve městě, ale i na sídlištích. V zimě si užíváme chodníků neuklizených od sněhu a ledu, v létě pak neopravených. Nutné je opravit i chodníky na sídlištích, jenže chybí snaha cokoliv dělat.

Politici v regionu mají povinnost řešit problémy občanů. To oni jim dali hlasy ve volbách. Jenže skutek utek. Naopak nás překvapuje kumulace funkcí, která rozhodně nepřispívá k dobré práci, ať už se jedná o senátory, starosty či další. Den má pouze 24 hodin, i politik musí někdy spát.

Dva platy a někdy i další odměny jsou lákavé, ale také neetické. Lidé většinou žijí z jednoho platu mnohem nižšího nežli naši současní mocní. Pokud mají různé brigády, tak jen proto, aby uživili rodinu. Zajímalo by mě, kdo první ze současných politiků si problému s chodníky všimne. Má to totiž háček, museli by více chodit mezi lidi, ne pouze projíždět auty.

Ing. Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu PČR za volební obvod 74, Karviná

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama