ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2018 15:32:00

Magistrát zřídil nové záchytné parkoviště P+R v Praze 4

Magistrát zřídil nové záchytné parkoviště P+R v Praze 4

Uživatelé osobních automobilů mohou zaparkovat na nově otevřeném parkovišti P+R v prostorách Kongresového centra Praha (parkovací zóna JIH 1) v blízkosti stanice metra C Vyšehrad.

 Kapacita otevřeného parkoviště je 260 parkovacích stání a provozní doba je stanovena od 04:00 hodin do 01:00 hodin.

„Tím, že je parkoviště umístěno v garážích a nedaleko centra města, bylo denní parkovné stanoveno na 90 Kč a poplatek za noční stání na 210 Kč,“ řekl Petr Dolínek, náměstek primátorky hl. m. Prahy a radní pro dopravu, sport a volný čas.

Parkoviště se řídí Provozním řádem záchytného parkoviště P+R. Základní informace jsou umístěny u vjezdu na parkoviště. Informace o reálné obsazenosti parkoviště v reálném čase budou doplněny v listopadu letošního roku na obvyklé webové stránce TSK hl. m. Prahy, a.s. (ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama