Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.11.2018 16:49:00

Plány koalice v oblasti dopravy jsou pro Pražany zklamáním

Plány koalice v oblasti dopravy jsou pro Pražany zklamáním

Na internet dnes unikly informace o záměrech koalice Pirátů, Praha Sobě a Spojených sil pro Prahu v oblasti dopravy.

 „Své plány pro oblast dopravy nechala tato dopředu domluvená koalice pokoutně uniknout do médií, místo aby je veřejně představila a postavila se za ně. Způsob prezentace je zcela nedůvěryhodný. A stejně nedůvěryhodné jsou i plány samotné. A to pomíjím slib Pirátů a TOP 09 vůči nejsilnějšímu klubu v pražském zastupitelstvu, tedy ODS, že se o klíčových oblastech, kam doprava rozhodně patří, budou diskutovat i s opozicí,“ konstatuje předsedkyně pražských zastupitelů a 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

„Z uniklých informací je jasné, že si nová koalice neví s pražskou dopravou rady a nedokáže ji v tomto volebním období rozhýbat. Dát zásadní agendu, jako je doprava, aktivistovi bez zkušeností, který se podepsal pod zhoršení dopravní situace svými obstrukcemi při řešení stavu Libeňského mostu, se rovná politické sebevraždě. Ostatně o tom, jaké je to mít aktivisty ve svých řadách, by mohla pana Hřiba poučit odcházející primátorka Adriana Krnáčová,“ dodává Alexandra Udženija.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama