Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2018 19:19:06

Jiří Zimola učinil správný krok

Jiří Zimola učinil správný krok

Jiří Zimola se svou rezignací na post místopředsedy odpoutal od vedení sociální demokracie, které pokračuje v Sobotkově politice bez Sobotky.

Trapný pokus učinit ministrem zahraničí M. Pocheho je toho důkazem. Straně hrozí, že nedosáhne 5% v evropských volbách na jaře 2019.Sociální demokracie má šanci jen, když si zvolí nového předsedu, který osloví voliče, opustí dosavadní beztvarou politiku a vrátí se k razantní politice, jakou měl v 90. letech Miloš Zeman. Požadavky platformy Zachraňme ČSSD a J. Zimoly na přeregistraci členů v rámci boje proti černým duším a na nové stanovy jsou správné. Jiří Zimola opustil funkci místopředsedy strany. Neopustil politiku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama