Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2018 8:39:00

Doba je taková, jakou si ji uděláme

Doba je taková, jakou si ji uděláme

Komentář na facebookovém profilu k současnému stavu na politické scéně.

Hodnoty, tradice, státnost a stoletý odkaz Československa všichni uznáváme a přetrvávají do dnešních dní. ODS - Občanská demokratická strana má dokonce ve svých základech výslovný odkaz na politickou tradici první republiky. Státníkům, kteří před sto lety stáli u zrodu našeho prvního samostatného státu, vděčíme za mnohé, hlavně za naši národní suverenitu. Za možnost jít vlastní cestou.

Je jen na nás, zda budeme žít ve svobodné zemi na principu “co nejméně státu a co nejvíce občana”, nebo zda pustíme neustálý státní dohled, byrokracii a chaos do vlastních ložnic na základě vzletných frází o boji s neřádem a korupcí. Můžeme bojovat sami proti sobě a nikam se jako národ neposuneme. Doba je totiž taková, jakou si ji uděláme. My všichni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama