Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2018 21:59:00

Další populistický návrh je na světě

Další populistický návrh je na světě

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu návrhu obědů zdarma

 Další populistický, až laciný návrh této polokomunistické vlády je na světě.

Plošné obědy zdarma pro děti na prvním stupni ZŠ je absurdní plán, se kterým přišla už v minulosti Valachová (ČSSD). Ta jeho náklady odhadovala na 3 miliardy.

Teď nám náš stíhaný premiér, který už neví, co by nabídl zdarma, aby zastínil své kauzy, sděluje, že to bude stát 6 miliard. Posun pana Babiše od středopravého populisty ke kovanému socialistovi je zřejmý.

Ráda bych mu připomněla, že na světě není nic zadarmo a všechno tohle socialistické rozhazování musí zaplatit daňový poplatník.

Pan premiér Babiš si z českých daňových poplatníků udělal "dojné krávy", stejně jako si je udělal z evropských fondů. To se to pak vládne a podniká...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama