PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2019 11:26:16

OTEVŘENÁ VÝZVA PRO ÚSTAVNÍ ČINITELE ČESKÉ REPUBLIKY

OTEVŘENÁ VÝZVA PRO ÚSTAVNÍ ČINITELE ČESKÉ REPUBLIKY

Ústavní činitelé České republiky! Voláme vás k odpovědnosti a požadujeme nápravu situace ohledně nežádoucí migrace do naší země. Tuto situaci jste sami způsobili svým nezodpovědným konáním a to navzdory přání a mínění naprosté většiny obyvatel naší z

My, obyvatelé České republiky, jsme vás zvolili v dobré víře, že budete hájit naše zájmy a chránit naší zemi. Vy tak však nečiníte! Proto žádáme o urychlenou nápravu situace, kterou jste sami svojí nedbalostí, ignorantstvím, zbabělostí a někteří i zlou vůlí způsobili obyvatelům České republiky. Učinili jste kroky, které jsou nebezpečné pro další existenci naší země a pro nás – vaše voliče!

Jako ústavní činitelé jste nereagovali na opakované žádosti nás voličů, abyste se zodpovědně zabývali globálními migračními pakty!

ZDROJ ZDE: kompletní informace

https://www.aliancens.cz/single-post/2018/03/31/V%C3%9DZVA-poslanc%C5%AFm-PSP-%C4%8CR-aby-odm%C3%ADtli-Istanbulskou-%C3%BAmluvu-Dublin-IV-a-Glob%C3%A1ln%C3%AD-kompakt-anebo-vyhl%C3%A1sili-jednor%C3%A1zov%C3%A9-referendum-na-toto-t%C3%A9ma

Čeští ústavní činitelé, Ústava ČR vám ukládá povinnost respektovat názory a vůli obyvatel České republiky, kteří vás zvolili do funkcí – viz. Ústava ČR, Čl. 2: „Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.“ A proto po vás požadujeme URYCHLENĚ následující:

  • Vypovědět spolupráci ČR s Úřadem Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky a zrušit všechny smlouvy mezi ČR a UNHCR o spolupráci při přesídlování uprchlíků.

    Úřad Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) působí v České republice od roku 1992.  Spolupráce mezi Českou republikou a UNHCR při přesídlování uprchlíků se datuje od roku 2005 podpisem dvoustranného Ujednání o spolupráci při přesídlování uprchlíků.  Samotný proces přesídlování se provádí prostřednictvím Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, který má pozici zprostředkovatele. Za přijetí migrantů se od r. 2008 vyplácí z Evropského uprchlického fondu finanční podpora.

    ZDROJ ZDE: „2009 – 2022 Přesídlení – Nový začátek“

    http://www.soze.cz/wp/wp-content/storage/brozura_presidlovani-rozsirena.pdf

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama