Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2019 15:30:00

Pražská „rada změny“ představila prázdné fráze místo priorit

Pražská „rada změny“ představila prázdné fráze místo priorit

Rada hlavního města Prahy nepředstavila žádný zásadní plán priorit, které by zlepšily život Pražanů. ODS postrádá konkrétní dílčí kroky k jednotlivým bodům a také termíny jejich dokončení, které členové koalice slibovali hned po volbách.

 „Jedním ze zásadních problémů v Praze je parkování, a to v prioritách zcela chybí, stejně jako výstavba dalších P+R parkovišť. Každý den do Prahy přijíždí 300.000 řidičů, kteří přijíždí za prací a potřebují někde zaparkovat,“ říká Alexandra Udženija, předsedkyně pražských zastupitelů za ODS.

Všechny strany měly ve volbách jako klíčová témata – Pražský a Městský okruh. V prioritách ovšem chybí jakékoliv informace o stavbě vnitřního okruhu, Radlické radiály nebo Vysočanské radiály, což jsou klíčové dopravní stavby pro Pražany.

„Rada hlavního města Prahy zcela ignoruje nedostatečnou situaci v oblasti bezpečnosti Pražanů. ODS chce prosadit, aby se začalo více investovat do městské policie a zejména do zvýšení platů strážníků. Místo toho přibude další nepotřebná úřednická funkce, tzv. Noční starosta, která podle starostů ODS je zavádějící a zbytečně matoucí především pro občany,“ dodává Alexandra Udženija.

„Zcela se nám z priorit vypařila otázka Libeňského mostu, která byla klíčovým tématem Prahy sobě. Havarijní stav trápí více pražských mostů, které potřebují zahrnout do plánu oprav,“ uzavírá Alexandra Udženija.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama