Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2019 17:17:00

ANO si bude muset vybrat: Děti, nebo banky?

ANO si bude muset vybrat: Děti, nebo banky?

Komentář na facebookovém profilu k jednání o prorodinném balíčku

 “Politici si neumí představit, jak těžké je pro mladé rodiny vyjít s penězi,” zaznělo na dnešní schůzce s rodiči malých dětí. Já si to představit umím, stejně jako potřebu nových školek, jeslí a částečných úvazků. Právě proto budu dál tlačit na koaličního partnera, aby vláda splnila původní slib, přidala všem rodinám s nejmladším dítětem do 4 let a rychle schválila můj prorodinný balíček!

Mimochodem, je smutné, jak ANO překrucuje dnešní situaci s rodinným příspěvkem. Faktem totiž je, že jsme se na jeho parametrech domluvili už v listopadu. Že si pak v lednu ministryně financí uvědomila, že má špatně spočítaný rozpočet, je nepříjemné, ale rodiče malých dětí to odnášet nemohou! Tím spíš, že je tu řešení v podobě zdanění velkých bank.

Takže si ANO bude muset vybrat: Děti, nebo banky?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama