Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2019 15:05:00

Premiér už přehodnocuje postoj

Premiér už přehodnocuje postoj

Komentář na facebookovém profilu k navýšení rodičovského příspěvku

 Úsporná, ale ne spravedlivá. Taková by byla varianta navýšení rodičáku, která vzešla z koaliční rady. Můj názor i cíl jsou ale pořád stejné. Nejspravedlivější i nejlogičtější by bylo navýšit to všem rodičům s nejmladším dítětem do 4 let. Přesvědčuji kolegy ve vládě, že musíme najít peníze.

Jsem proto ráda, že premiér už přehodnocuje postoj a začíná si uvědomovat, že nejde o zbytečné plýtvání. Že je to dobrá investice totiž neříkám jen já, ale souhlasí se mnou čím dál víc poslanců.

Rodičákem ale můj plán na podporu rodin nekončí. Je potřeba usnadnit zaměstnávání na částečné úvazky, zlepšit dostupnost dětských skupin a bydlení pro mladé. Nejistota rodičů z budoucnosti musí skončit!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama