Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2019 13:24:00

Nabídku ČSSD přijímám. Vyzývám ministra, aby podpořil malé zemědělce a lokální v

Nabídku ČSSD přijímám. Vyzývám ministra, aby podpořil malé zemědělce a lokální v

ČSSD dnes představila volební kampaň do Evropského parlamentu, ve které udělila červenou kartu nekvalitním potravinám. ODS vyzývá ministra zemědělství Tomana, aby tedy podpořil zastropování zemědělských dotací.

 „Červená karta nekvalitním potravinám udělená stranou, která má ministra zemědělství a je již 6. rokem ve vládě, působí přinejlepším směšně. Ale nabídku přijímám. Vyzývám ministra zemědělství za ČSSD Tomana, aby přistoupil na omezení zemědělských dotací velkým koncernům formou tzv. zastropování. A naopak podpořil malé zemědělce a lokální výrobce potravin. Jejich potraviny jsou rozhodně kvalitnější než ty průmyslově vyráběné. Na rozdíl od většiny evropských zemí k tomuto zastropování Česká republika dosud nepřistoupila, ačkoli je to nástroj, který pomůže zejména malým a středním zemědělcům,“ uvedla místopředsedkyně zemědělského výboru Veronika Vrecionová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama