JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2011 9:00:00

Každý míč pomáhá, letos se jich rozdá 560 !

Každý míč pomáhá, letos se jich rozdá 560 !

Senátor Antl daroval stovky míčů mladým sportovcům

V průběhu měsíce září a října 2011 rozvezl senátor JUDr. Miroslav Antl do každého mládežnického fotbalového oddílu ve svém senátním obvodě deset nových kvalitních fotbalových míčů značky Mitre Calcio. Miroslav Antl, sám dlouholetý aktivní sportovec, před volbami slíbil, že bude podporovat spolkovou a sportovní činnost, zejména rozvoj mládežnického sportu - a tímto plní další ze svých předvolebních slibů.
Senátor Miroslav Antl již v roce 2009 daroval 200 000,- Kč na podporu spolků v regionu a v letošním roce nakoupil 560 fotbalových, volejbalových a basketbalových míčů pro 56 mládežnických oddílů v tržní hodnotě cca 320 000,- Kč. Protože se JUDr. Miroslav Antl již dlouhá léta setkává s neuvěřitelným plýtváním veřejných peněz a předražováním různých zakázek, rozhodl se, že si sám vyzkouší, zda jde ušetřit finance při nákupu, pokud má člověk zájem. Sportovní míče pro mládežnická mužstva, které tvoří fotbalové míče tradičního anglického výrobce MITRE, volejbalové míče prémiové japonské značky MIKASA a basketbalové míče předního světového výrobce MOLTEN se panu senátorovi podařilo (zcela legálně :-) ) nakoupit za poloviční ceny.
V době probíhající krize a nedostatku finančních prostředků na provoz sportovních oddílů a klubů, udělaly darované míče (podle slov sportovních činovníků) dětem velkou radost a ušetřily oddílům nutné finanční náklady. Volejbalová a basketbalová družstva mládeže Antlova rozsáhlého senátního obvodu (číslo 48) se mohou těšit na míče v průběhu tohoto podzimu po zahájení jejich soutěžních utkání.
www.miroslavantl.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama