Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2019 17:21:00

Nejhorší by bylo, kdyby kvůli průtahům ostrouhali všichni

Nejhorší by bylo, kdyby kvůli průtahům ostrouhali všichni

Komentář na facebookovém profilu ke schválenému návrhu rodičovského příspěvku.

Je to tu! Vláda odklepla můj návrh na navýšení rodičovského příspěvku. Chvilku už jsem se bála, že prošvihneme správný čas. Když teď legislativní proces pošlape, stihneme to. Nejhorší by totiž bylo, kdyby kvůli průtahům ostrouhali všichni.

Za vítězství v pravém slova smyslu to ale považovat nemohu. Přeci jen jsem chtěla, aby na vyšší rodičák dosáhly všechny rodiny s malým dítětem do 4 let. Takhle ale pomůžeme alespoň více než 80 % z nich. Pro tuhle chvíli se nám podařilo situaci zachránit a naplnit další z bodů, který ČSSD  prosadila do programového prohlášení vlády. Teď už budeme bedlivě sledovat, co přinesou jednání o rodičáku v parlamentu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama