Mgr. Lubomír Metnar

  • BPP
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2019 6:34:00

Náměstkem pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic bude Filip Říha

Náměstkem pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic bude Filip Říha

Ke dni 1. srpna 2019 jmenoval státní tajemník v Ministerstvu obrany Petr Vančura po dohodě s ministrem obrany Lubomírem Metnarem náměstka pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic MO Filipa Říhu.

Nový náměstek vzešel z výběrového řízení, do kterého se přihlásilo pět uchazečů.

„Filip Říha řídil sekci v zastoupení od ledna letošního roku a prokázal jak odborné, tak manažerské schopnosti. Resort obrany má před sebou několik důležitých akvizičních projektů, na jejichž přípravě se Filip Říha již také sám podílel a věřím, že je úspěšně dotáhne do konce,” uvedl ministr obrany Lubomír Metnar.

„Mám radost z úspěchu ve výběrovém řízení a velice si vážím svěřené důvěry. Udělám maximum pro zdárný konec všech velkých projektů a věřím, že se mi také podaří ještě více zefektivnit fungování sekce,” přiblížil své priority Filip Říha.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama