Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2019 5:37:00

Změny přinesly pouze snížení dostupnosti a kvality služeb občanům

Změny přinesly pouze snížení dostupnosti a kvality služeb občanům

Komentář na facebookovém profilu ke změnám organizační struktury pracovišť Finančního úřadu na území Libereckého kraje

Generální finanční ředitelství rozeslalo v červenci pozvánku starostům měst Tanvald, Frýdlant a Město Nový Bor ke společnému jednání ve věci změny organizační struktury pracovišť Finančního úřadu na území Libereckého kraje. Po své desetileté zkušenosti z práce starosty velmi dobře vím, že by připravované změny přinesly pouze snížení dostupnosti a kvality služeb občanům ze strany pracovišť finančních úřadů.

Dva pracovníci ve dvou dnech v týdnu nejsou schopni obsáhnout dosavadní agendu. Návrh ke všemu míří na hospodářsky slabé oblasti, kde by se podle mého názoru měla naopak podpora státu zvýšit. Obrátil jsem se proto na paní ředitelku Richterovou a nabídl svou účast na připravovaném setkání, kde by měla Finanční správa ČR detailněji představit rozsah i časový harmonogram chystaných změn.

Získané informace bych následně předložil na Zastupitelstvu Liberecký kraj, kde by se k nim mohli otevřeně vyjádřit zastupitelé. Osobně navrhnu usnesení se zásadním nesouhlasem s plánovanými kroky. Zajímalo by mě, jak hodně se hledají personální úspory na generálním ředitelství.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama