ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2019 20:56:29

Parazitující (ne)ziskovky

Parazitující (ne)ziskovky

Politické „neziskovky“ jsou jako paraziti. A stejně jako oni přežívají jen díky svému hostiteli. Parazit působí tak, že svého hostitele v lepším případě jen obtěžuje, v tom horším ho může i zabít.

Mnohé současné neziskové organizace s politickým zaměřením přímo ohrožují podstatu, na které stojí naše demokracie. Ta je totiž založena na volné soutěži politických stran s jejich programem, který z nich je schopen oslovit co nejvíce občanů. O tom rozhodují voliči v tajných volbách.

Bohužel vlastností mnoha „neziskovek“ je snaha svým působením tento demokratický princip narušit, či přímo přetvořit k obrazu svému. Podobnou aktivitu vídáme v poslední době velice často. Mnozí aktivisté se ohánějí tím, že prý ctí výsledky voleb, ale realita je bohužel jiná.

Významným parazitem vzešlým z neziskového sektoru, jsou mnohé lidskoprávní organizace hájící práva, tu migrantů, tu etnických menšin, či menšin jinak sexuálně orientovaných.

Je bez komentáře, že slabší či jinak handicapovaní si ochranu zaslouží, ale nemůže se tak dít s tím, že to povede k likvidaci majority, popírá či bagatelizuje chyby hájených, či demontuje základy obecně přijímaného způsobu života a tím vyvrací naše kořeny.

O to se dnes bohužel mnozí snaží a v případě podporovatelů nelegálních migrantů, to i přímo realizují v praxi. Dalším útokem na naše hodnoty je též destrukce institutu tradiční rodiny a její relativizace, o což se snaží LGBT lobby a na ní napojené „neziskovky“.

Každý má sice právo bojovat za cokoli a angažovat se v jakékoli organizaci, která neporušuje platné zákony. Na co však právo nemá je financování jeho „kratochvíle“ ze společného měšce! Je nemyslitelné, aby parazité, kteří více škodí než pomáhají, byli dotováni z našich daní a mravokárně nás při tom ještě poučovali!

Je nepochopitelné, jak může tak nepatrný počet lidí, tak významně ovlivňovat stát a jeho chod. Jak nám různé „Evropské hodnoty“, ,,Rekonstrukce státu“ či „Miliony chvilek“ určují co si máme myslet.

A to přesně v souladu s jejich vnímáním světa a v souladu těch, kteří stojí kdesi v pozadí. Protože nebýt těch v pozadí, není ani těchto neziskovek.

O panu Sorosovi se netřeba více rozepisovat, neboť působení jeho otevřených sociálních fondů a jeho angažovanost v různých „barevných revolucích“ je dostatečně známa.

Jen s jejich pomocí se stalo, že odredovaná kapitánka pirátů a pašeračka lidí porušující mezinárodní zákony, si dovolí útočit na ministra vnitra Itálie, který její ,,záchranné“ lodi uzavřel přístavy. Místo, aby strávila podstatnou část života ve vězení, spustí určití evropští politici povyk a z pašeračky je rázem celebrita...I takový je vliv výše uvedených neziskovek, kdy mnohé z nich mají na své straně média.

Je před námi tvorba rozpočtu a mne bude velice zajímat, jak vysoké prostředky současná vláda opět vyčlení na činnost těchto politických „neziskovek“.

Pokud totiž myslí boj za české zájmy opravdu vážně a ctí demokratickou soutěž politických stran bez zákulisních lobby, pak tyto instituce odstřihne od státního penězovodu. A tyto peníze použije tam, kde jich je opravdu třeba! Tím je práce pro naše seniory, opuštěné děti či zdravotně postižené. Vím jistě, že být naše hnutí SPD ve vládě, tak přesně tímto krokem začneme. To je základ!

A proto vyzývám vládu- ukončete bezuzdné financování politických neziskovek !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama