Bc. Roman Hanák

  • SOCDEM
  • Kobeřice u Brna
  • starosta obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2019 16:13:00

Kraj pomůže dovybavit břeclavské dopravní hřiště

Kraj pomůže dovybavit břeclavské dopravní hřiště

Na břeclavském dopravním hřišti se už děti nebudou muset učit teorii zavřené v učebně. Když to počasí dovolí, budou moci absolvovat výuku i venku pod zastřešenou pergolou, kterou pomůže financovat Jihomoravský kraj.

Dotaci přesahující 430 tisíc korun dnes na svém zasedání (30. září) schválili krajští radní. Její udělení ještě bude muset potvrdit zastupitelstvo.

„Břeclavi pomůžeme dodláždit venkovní nezpevněné plochy a postavit u hřiště zastřešenou pergolu. Kromě možnosti venkovní výuky se tím též zvýší kapacita hřiště pro konání soutěží a osvětových činností z oblasti dopravy“ uvedl náměstek hejtmana Jihomoravského kraje pro oblast dopravy Roman Hanák.

Kraj už v minulosti na břeclavské hřiště přispěl přes 2,6 milionu korun. V areálu bývalého cukrovaru díky tomu vznikl moderní areál včetně světelné signalizace. „V minulosti jsme pomohli například i s nákupem nových kol, koloběžek a odrážedel,“ připomenul Hanák a dodal, že se podle něj jedná o velmi smysluplně vynaložené peníze, díky kterým se děti naučí pravidlům a zákonitostem pohybu na silnici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama