Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2019 22:10:00

Nebudeme tolerovat bezohledné chování, a už vůbec ne šikanu

Nebudeme tolerovat bezohledné chování, a už vůbec ne šikanu

Komentář na facebookovém profilu k reportáži o domově seniorů v Ostravě

 To, co se podle Televize Seznam stalo v domově pro seniory Slunečnice, je absolutně nepřijatelné a uděláme vše proto, aby se v naší civilizované společnosti nic podobného neopakovalo.

Hned po odvysílání reportáže vyslala ministryně Jana Maláčová do domova pro seniory přepadovku, která zde strávila celé tři dny. Kontrola však neodhalila tak závažná pochybení, která se podařila zdokumentovat investigativním novinářům. Ministryně proto připravuje několik konkrétních kroků, aby se podobné situace už NIKDY nemohly opakovat.

Nejen o tom, ale také například o chystané důchodové reformě, mluvila Jana Maláčová v pořadu Výzva. Celý rozhovor najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama