doc. JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2017 16:41:04

Blok proti islamizaci – Bodový program pro volby 2017

Blok proti islamizaci – Bodový program pro volby 2017

Na programové konferenci Bloku proti islamizaci, které se zúčastnila řada společně smýšlejících organizací, byly vytýčeny hlavní bodové priority programu

Blok proti islamizaci – Obrana domova

Bodový program pro volby 2017 do poslanecké sněmovny parlamentu.



Jsme vlastenecká strana pohybující se kolem politického středu. Nepřipustíme diktát z Bruselu, který je proti zájmům naší republiky. Máme v tomto směru naprosto jednoznačný postoj pro nepřijímaní uprchlíků s muslimskou vírou. Jsme přesvědčeni, že je to v rozporu s naší Ústavou. Zabráníme omezování práv žen islámem a šarií. Veškerá rozhodnutí musí být posuzována jediným kritériem, že je to dobré  pro náš národ. Zákaz financování politických neziskovek z veřejných peněz. Neziskovky financované ze zahraničí v aktivitách při rozporu s naší Ústavou budou zrušena. Zasadíme se, aby bylo více peněz navíc pro obranu a policii. Máme za to, že nás neohrožuje Rusko, ale islamizace.

Hájíme především pracovité občany, ty, kteří vytváří hodnoty. Nezapomínáme však na ty, kteří po mnoho let hodnoty tvořili a užívající si zaslouženého odpočinku nebo naopak na ty, kteří se na povolání připravují. Ale nehájíme občany, co pracovat nechtějí a záměrně pobírají dávky od státu. Musíme taky zachytit a rozvíjet nastupující trend průmyslu 4.0 . Nástupem tohoto trendu zvýšíme konkurenceschopnost naší společnosti a přidáme myšlenkovou přidanou hodnotu. Podpora malých a středních firem: zrušení EET pro firmy s obratem do 6 mil. Kč ročně se sídlem v ČR.

Na programové konferenci Bloku proti islamizaci, které se zúčastnila řada společně smýšlejících organizací, byly vytýčeny hlavní bodové priority programu a byla schválena pracovní skupina, která tento program rozpracuje i pro potřeby voličů a sympatizantů. Tento program je živý a neustále je ho třeba doplňovat a upřesňovat dle aktuálních potřeb společnosti, dle potřeb a priorit jednotlivých krajů.

Náš bodový program

1.      Nepřijímat žádné imigranty z muslimských zemí.

2.      Zákaz islámu jako neslučitelný s naší Ústavou.

3.      Referendum o  setrvání ČR v EU.

4.      Zachování praktických škol. Stop nepromyšlené inkluzi.

5.      Zastavení multikulturních programů a zavedení výchovy k národní hrdosti na školách.

6.      Zapojení místních firem všech velikostí do přípravy učňů.

7.      Dostupné služby a aktivity pro všechny seniory.

8.       Udržení systému úplné dostupnosti zdravotní péče.

9.      Zrušíme poplatky za Českou televizi a Český rozhlas.

10.  Urychlit proces průmyslu 4.0 s digitalizací a robotizací. 

Ve Zlínském kraji se nám podařilo na základě těchto priorit z programových tezí rychle sestavit plnohodnotnou kandidátku do poslanecké sněmovny parlamentu s řadou náhradníků a aktivistů, kteří chtějí ve volební kampani pomoci.

Ve Slušovicích 25.6. 2017

JUDr. Ing. Karel Nedbálek,PhD.,MBA

leader pro Zlínský kraj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama