doc. JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2017 14:48:46

Rozhovor lídra Zlínského kraje Bloku proti islamizaci pro Český rozhlas

Rozhovor lídra Zlínského kraje Bloku proti islamizaci pro Český rozhlas

Otázky mimo jiné co považujete za nejdůležitější z programu Vaší strany/hnutí/seskupení ? Jaké jsou podle Vás největší neduhy české společnosti? Jste pro přijetí eura? Pokud ano, v jakém časovém horizontu? Jste spokojen s prestiží, jakou má politika


1. Co považujete za nejdůležitější z programu Vaší strany/hnutí/seskupení ?

 Už náš název jasně říká, že provedeme hráz nadvládě islámu naší vlasti. Jsme vlastenecká strana pohybující se kolem politického středu. Nepřipustíme diktát z Bruselu, který je proti zájmům naší republiky. Máme v tomto směru naprosto jednoznačný postoj pro nepřijímaní uprchlíků s muslimskou vírou. Jsme přesvědčeni, že je to v rozporu s naší Ústavou. Zabráníme omezování práv žen islámem a šarií a tím návrat do středověku.

Nenecháme si radit o Francie, která situaci totálně nezvládá a je zde již několik měsíců výjimečný stav a NO GO zóny, kde chodí policie se strachem.

Další stěžejní bod našeho programu je boj proti inkluzi, a to z pohledu včleňování dětí s mentálními handicapy.

2.    Co je podle Vás největším problémem kraje, ve kterém kandidujete?


Doprava do malých obcí, je všude problém vylidňování vesnice s tím spojené Musíme taky zachytit a rozvíjet nastupující trend průmyslu 4.0 Nástupem tohoto trendu zvýšíme konkurenceschopnost naší společnosti a přidáme myšlenkovou přidanou hodnotu.

Podpora malých a středních firem: zrušení EET pro firmy s obratem do 6 mil. Kč ročně se sídlem v ČR.

3.      Jak byste z pozice poslance chtěl pomoci tento problém řešit?


Pokud problém doprava, pak  prostě zřídit obecní mikrobusy na elektrický pohon, které budou státem dotovány a budou lidi několikrát denně vozit k dopravním uzlům

Zákaz financování politických neziskovek z veřejných peněz.

Zasadíme se, aby bylo více peněz navíc pro obranu a policii. Máme za to, že nás neohrožuje Rusko, ale islamizace.

4.    Jaké jsou podle Vás největší neduhy české společnosti?

Likvidace lidských hodnot, neúcta ke starším, znevažování tradiční rodiny, likvidace kvalitního školství. Hájíme především pracovité občany, ty, kteří vytváří hodnoty.

 Nezapomínáme však na ty, kteří po mnoho let hodnoty tvořili a užívající si zaslouženého odpočinku, nebo naopak na ty, kteří se na povolání připravují.

Ale nehájíme občany, co pracovat nechtějí a záměrně pobírají dávky od státu.

5.    Jste pro přijetí eura? Pokud ano, v jakém časovém horizontu?


Je to velmi těžká otázka, Evropa prožívá utečeneckou krizi a naprosto se ukazuje, že nezvládá ani triviální problémy EU, a narůstá byrokracie. Začíná poklesávat s porovnání světovou konkurence schopnost Evropy. Euro je politický projekt stejně tak, jako celá EU a to je třeba změnit a pokud to nepůjde tak i vystoupit a do té doby nepřijímat EURO

6.    Jste spokojen s prestiží, jakou má politika mezi lidmi? Pokud ne, co chcete dělat pro její zvýšení?


Nejsem, bohužel lidé vždy uvěří těm, co hodně křičí i když jsou mnohdy v menšině, nebo jsou v médiích na billboardech. Když pocítí jako chutí moc, tak se chovají jako odtrženi od reality a lidských problémů.

Proti islámu bojujeme již 10 let. Proto věřím, že dnes už lidé vědí, že my jen neslibujeme, ale pracujeme a taky se tak chováme

Slušovice září 2017

JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.,MBA

leader pro Zlínský kraj


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama