doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2018 14:21:26 - Verba

Hlasování o důvěře

Kdyby bylo hlasování o důvěře vládě, jak se k hlasování postavíte? Předpokládám, že předem budete chtít jednat s Babišem. Co si ale oo takového jednání slibujete? Myslíte, že vám řekne pravdu? Pokdu je pravda, co se píše, tak to celou dobu na vás hrál docela dobře. Má on sám ještě vaši důvěru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2018 9:37:38 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
 Po zkušenostech s mnoha médii a se všemi dosavadními korupčními vládami, které tolerovaly nebo přímo podporovaly a spoluvytvářely systém zneužívání moci, korupce, klientelismu a nepostihované velké hospodářské kriminality a tunelování státu a obcí, je nutné uvažovat racionálně. Osobně jsem vždy proti tomuto klientelistickému systému vystupoval a podroboval jej kritice. Žádnými iluzemi o něm a jeho nejaktivnějších reprezentantech a jejich sponzorech a kmotrech, výlupcích asociálního a prokorupčního jednání včetně špiček ODS, TOP 09 atd., dnes zastupovaných pány Fialou, Stanjurou, Kalouskem a Pospíšilem, netrpím. Rozhodovat se budu až se znalostí podstatných skutečností, protože bez potřebných informací a znalosti motivů je snadné s pomocí nejrůznějších manipulátorů vlézt z deště pod okap. Budu zvažovat rizika možných alternativ s vědomím, že bohužel staré zdiskreditované prokorupční a výrazně asociální strany a figury ODS, TOP 09 a lidovců, které dlouhodobě poškozovaly republiku, oproti současné vládě přijatelnou alternativou nejsou.