Poslední příspěvky z profilů

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Jiří Kobza
Mgr. Jiří Kobza
Mgr. Richard Brabec
Mgr. Herbert Pavera
Ing. Jaroslav Faltýnek
Ing. Marian Jurečka
Ing. Miroslav Kalousek
Mgr. Dana Váhalová
PhDr. Lubomír Zaorálek
Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

Naše místo je v Evropské unii

Občané Velké Británie se vyjádřili v referendu pro vystoupení z Evropské unie. Odpovídá tato volba skutečným zájmům země a jejím občanům? To ukáže teprve budoucnost. Budoucnost naší země však musí zůstat spojena se společnou Evropou.

Ing. Miloš Zeman, CSc.
Ivo Valenta
Ing. Radovan Vích
Ing. Radovan Vích vložil nový článek

Je ZpL opravdovou zmenou pro Liberecký kraj ?!

Kritika ostatních politických stran a hnutí a neschopnost prosadit vlastní programové priority jsou hlavními taháky koalice ZpL, Strany zelených a nezávislých kandidátů v nadcházejících krajských volbách v Libereckém kraji.

Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Odejde opravdu Sobotka z čela ČSSD?

Premiér Sobotka, toho času předseda zatím nejsilnější politické strany v zemi, se vyjádřil, že v případě neúspěchu ČSSD v krajských volbách nebude na jarním sjezdu ČSSD kandidovat na šéfa této strany.

Kateřina Valachová, Ph.D.
Ing. Zdeněk Štefek
MUDr. Přemysl Sobotka
Ing. František Laudát
Mgr. Rostislav Kotrč
Mgr. Rostislav Kotrč vložil nový článek

Řekněme válce jasné „NE!“

Dne 8. července 2016 se v ul. Politických vězňů v Praze v budově KSČM, sešly různé organizace a hnutí, které jasně a zřetelně vyjadřují svůj nesouhlas se současným stavem, kdy stále více se mluví o válce, o přípravě na válku, představitelé západníc

Tomáš Zdechovský