Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2012 6:36:10 - Dylan

Jezero Most

Dobrý den,
rád bych se Vás zeptal, zda-li se kolem Jezera Most vybuduje In-line stezka pro bruslaře? Kdyby ano, kdy by mělo dojít k jejímu vybudování a doporučuji ať vede kolem celého jezera.
Děkuji.
Dylan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2012 17:05:31 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den.

V současné době stále probíhají úpravy, mnohé jsou již částečně hotové. Jde například o výstavbu pláží, cyklostezek, komunikační síťe chodníků. Dále pak je v běhu arboretum – park s umístěním rostlinných, geologických a historických expozic. Tato stavba volně navazuje na projekt MiniMost.

Kompletně dokončena je stavba přístavišť pro lodě, kde v budoucnu vznikne kotviště lodí včetně doprovodných zařízení, jako jsou kupříkladu plovoucí mola apod.

Mělo by zde vzniknout i tzv. středisko MiniMost – což je v podstatě projekt vybudování parku s modelem Mostu a regionu, model lomů, dolů a dobývacích mechanizmů a proměn krajiny.

Součástí těchto a dalších staveb je i obnovení silnice Most – Braňany a obnovení silnice Most –Mariánské Radčice.

Součástí těchto silnic jsou i cyklostezky, nicméně samostatná online dráha pro bruslaře zda plánována není. Myslím si ale, že stávající silnice s cyklostezkami se dají také dobře použít.

Hezký den

Karel Novotný