Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2012 8:09:05 - Dylan

Jančura versus Kalousek

Dobrý den pane Novotný,

souhlasíte s Radimem Jančurou, že si Miroslav Kalousek "s velkou pravděpodobností nakradl miliardy"?
„Nechali jsme nejbohatšího člověka v této zemi - díky miliardovým tendrům na obraně, díky smlouvě na výběr mýta s firmou Kapsch, což je také jeho práce, i díky softwaru pro ministra (sociálních věcí Jaromíra) Drábka, v němž má dle mých informací také prsty - dělat ministra financí. Jak může politik, který toto organizoval a s velkou pravděpodobností si nakradl hezké miliardy, být šéfem státní pokladny? To je opravdu kozel zahradníkem,“ uvedl Jančura v rozhovoru pro server Českápozice."
Děkuji za odpověď, Dylan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2012 17:49:06 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den, nevím a netuším, zda je tvrzení pana Jančury pravdivé či opodstatněné. Nechť rozhodne veřejné mínění při dalších volbách, hlas lidu je ten nejdůraznější a rozhodující !

Ostatní nechť rozhodne soud, od toho ho máme.

Čili - že mnohé věci, které zmiňoval pan Jančura a které Vy citujete jsou řekněme slušně řečeno "podivné" je pravdou, ale kdo v čem má "prsty" nevím. A je-li "kozel zahradníkem" ?? Možná, kdo ví . . .

Uvidíme, jak se to celé bude vyvíjet i v kontextu aktuálních událostí.

Hezký den

Karel Novotný