doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2016 12:04:52 - nejsem xenofob

Co říkáte na novelu branného zákona?



Dle §13 novely by vojenské velitelství mohlo v době míru, povolat vojáky v záloze, tedy kohokoliv, kdo byl odveden, a to včetně žen, nejen na vojenské cvičení, ale též k výkonu služby v operačním nasazení. Tímto operačním nasazením se rozumí nejen mise související například s přírodní katastrofou, ale i „za účelem plnění úkolů vyplývajících z mezinárodněprávních závazků České republiky“. Protože naši současní spojenci vedou pořád někde nějaké války, nelze předem vyloučit, že by mohla nastat situace, kdy by naši nevycvičení občané byli nasazováni v těchto válečných operacích. Jaké by to mělo důsledky, si jistě umíte představit.
Pokud je to pravda,jedná se o větší zradu než tu mnichovskou!!!!!!!!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2016 13:59:41 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
 Nemíním komentovat fámy. Faktem ale je, že dosavadní vlády lokajsky a nedůstojně podporovaly vždy přímo či nepřímo agrese Spojených států, kryly a bagatelizovaly válečné zločiny Spojených států a armád NATO. Byly srozuměny s tím, že životy českých vojáků poslouží potřebám amerických agresí a okupací. Co by mělo přijít v budoucnu, o tom by měli demokraticky rozhodovat občané. A pokud jakákoli prodejná česká vláda bude chtít opět nabídnout životy českých občanů pro americké či jiné agrese, mají občané právo a povinnost tomu zabránit.