PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2016 11:29:31 - Louskáček

Lidé začali EU nenávidět, dříve ji ignorovali jako naše politiky, to se změnilo...

Dobrý den pane Korte, co říkáte na to, že v lidech roste nenávist vůči EU a vůči většině českých politiků. Dříve je ignorovali, což se však změnilo díky agresivním migrantům, kteří ohrožují Evropské obyvatele. Na co platíme daně, když jediná priorita státu má být absolutní ochrana hranic! Již ve středověku to bylo prioritou pro všechny nově vzniklé státy a jako priorita, na které šla většina peněz z dani. Tak se ptám, co děla Itálie, Řecko, že si nechrání hranice? A dále, proč se migranti nestřílí? Proč se to nebere jako vojenský útok - forma hybridní války, která se použila za Čínského vladaře. Dle statistik, 80% v Evropě nemá co dělat. Slyšíme jen, co by se mělo, svolávají se další summity, ale nic se efektivního nečiní. Bohužel do Evropy přichází migranti úplně z jiných zemí než ze Sýrie, tak mi tu nic nepište o Sýrii.
A pokud někdo říká, že migranti z Afriky jsou prospěšný, tak asi nechodil na ZŠ, kde jsme se učili, že IQ afrických migrantů je na stupnici "debility"...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.10.2016 16:20:56 - PhDr. Daniel Korte
 Včely jsou na med, krávy na mléko. Každý je na něco jiného. Na takovéto otázky, jež svědčí o Vaší hluboké fundovanosti, je pan poslanec Okamura.