Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2016 18:46:44 - Jana Smrčková

SPD

Vážený pane Vích. Děkuji za vyčerpávající odpověď na můj dotaz ohledně preferencí Vaší strany. Zůčastňují se na internetu mnoha diskuzí ohledně preferencí a sympatie k Vaší straně stoupají. Myslím, že v současné době jste velkou nadějí pro naši společnost v oblasti migrace a nejen jí! Zvláště když současná vládnoucí strana má ve svém dlouhodobém programu podporu migraci a multikulti soužití. Jaký je Váš názor na program ČSSD, kterým si podle mnohých podřízla tu poslední větev pod vlastním pozadím? Široké okolí ve kterém se pohybuji bude volit SPD. Přeji mnoho úspěchů, vydržte a prosím nezklamejte nás, jak to např. učinil pan Babiš. Děkuji za Váš čas. Jana Smrčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.07.2016 10:06:06 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den paní Smrčková a děkuji za Váš dotaz. Můj názor na program ČSSD je jednoznačný. ČSSD má ve svém programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád. Multikulturní integrace je podle ČSSD jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec. S těmito programovými názory nemohu souhlasit. SPD byla a je nazývána „vlezdobruselisty“ jako stranou extrémní pravice, xenofobů, islamofobů, stranou s fašizoidními názory, neomarxistickou a poslední dobou nesystémovou, přičemž všichni se vyhýbají pravému názvu „vlasteneckou“. SPD dlouhodobě prosazuje principy přímé demokracie a odvolatelnosti politiků, boj proti exekuční mafii, lichvě atd.

Výsledky krajských voleb budou podle mě pro ČSSD katastrofální. ČSSD pro to zatím dělá maximum. Kauzy jako OKD, čistky v Policii, vstřícný postoj k migraci a přitom důchodcům přidali směšných 40,- Kč a jednorázový bonus na základě opozičního návrhu. Držte nám palce abychom maximálně uspěli nejen v krajských volbách ale i ve volbách do PS PČR v příštím roce. K tomu potřebujeme aby lidé v maximální míře přišli k volebním urnám a vystavili vysvědčení nejen ČSSD, ANO a KDU-ČSL ale i ODS a TOP09. 
Hezký den