Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2016 16:28:17 - Edita Pf.

Bohatí a mocní

Nemyslíte, že problémem dnešní doby je nenasytnost bohatý? Ti co nic nemají, jsou s tím celkem smířeni, ale bohatí chtějí stále víc a víc. Jako třeba Babiš. Začalo to podnikáním. Dnes již vlastní i řadu médií, je v politice

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2016 12:24:06 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den,

ne, opravdu nemyslím. Většina bohatých lidí přispívá na charitu a vyrovnávání solidárního sociálního systému, akorát o tom většina lidí neví  a že někteří lidé jsou schopni podnikat a jiní ne, není problém „doby“, ale problém „lidí“. Každý má možnost, příležitost a dveře otevřené. Do politiky se může dostat každý, kdo projeví zájem a je ochoten obětovat svůj čas, jít do konfrontace se svým okolím, má zájem, názor a tah na branku. Vlastnictví je důsledkem převážně podnikatelské činnosti a lze tedy říci, že pokud se chudý člověk smíří s tím, že nic nemá, je to jeho osobní rozhodnutí, stejně tak, jako když se bohatý člověk rozhodne rozšiřovat svoje vlastnictví. Vše je o lidech a jejich přístupu.

Radka Maxová