Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.07.2016 21:20:05 - tarot

Dobrý večer,

co říkáte na paskvil výboru europarlamentu.......http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Navrh-EK-na-odzbrojeni-lidi-dnes-odmitl-vybor-europarlamentu-Nesouhlasi-v-rade-bodu-444651 .....odzrojení občanů pokračuje!!!Už aby se ten moloch EU rozpadl!!Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2016 12:35:04 - Ing. Antonín Seďa
 Již jsem na podobnou otázku odpovídal. Jak já, tak česká vláda a hlavně parlament je proti tomuto návrhu. Polsanecká sněmovna dokonce přijala usnesení, kterým zavazuje vládu, aby takový paskvil odmítla. A pokud EP nedozná rozumu, pak je nutno konat. Osobně si myslím, že by naše země, pokud tento návrh bude přijat, neměla evropskou směrnici ratifikovat a neměla by převést směrnici do našeho právního pořádku. Je třeba s blbostí a špatnými návrhy, které přicházejí z EK a EP bojovat. To ovšem neznamená, že je třeba hned vystupovat z EU či nabádat k jejímu rozpadu. To by mělo daleko větší negativní dopady na občany České republiky než nějaký legislativní paskvil z dílny EU.