PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2016 17:25:29 - Jiří Liška

Zveřejňování vašich článků

Dobrý den, pane Skálo, zajímalo by mě, proč vaše velice hodnotné příspěvky, uvěřejňují v daleko větší míře Parlamentní listy, než vaše domovské Haló noviny. Co si o tom myslíte, mně to hlava nebere.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2016 0:14:25 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Bývaly doby, kdy Vaše otázka mířila i k jistým umělým překážkám. Dnes to tak není. Po celé dva měsíce od našeho IX. sjezdu jsem byl zavalen spoustou jiných úkolů, na které jsem byl sám, resp. s jediným kolegou zděděným z předchozího mediálního úseku stranické centrály. Stíhal jsem jakžtakž televizní a rozhlasové duely a reakce na otázky médií typu Parlamentních listů, které se ke mně chovaly naprosto férově už v minulosti. V „domovských“ HaNo jsem stačil publikovat jen několik málo článků. Právě dnes se podařilo dosáhnout souhlasu s přijetím několika kvalifikovaných kolegů, s nimiž se o práci podělím. Takže i na HaNo mi vybude trochu víc času. Už se těším.