PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2016 8:13:49 - Jana Smrčková

KSČM

Vážený pane Valenta,
velmi zajímavý a pravdivý rozhovor. ale... KSČM v současné situaci jaksi stagnuje, nevyjadřuje se jako Vy. Proč? A právě komunisté by měli být slyšet nejvíce, Vaši voliči by si to zasloužili. Místo toho jako by jste nebyli, jako by i Vám byla současná situace šumafuk, nebo se Vás to také netýká, protože i Vy jste chráněná elita národa? Omlouvám se, ale vypadá to tak!!! Děkuji. Jana Smrčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2016 17:20:40 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den paní Smrčková, ne u všech komunistů registruji Vámi zmíněnou stagnaci. Podle mého názoru je stupeň radikality ve vystupování každého člena KSČM různý, asi jako ve všech politických stranách. Někdo více píše, jiný zase hovoří, další má například organizační talent. Možná o nás neslyšíte tak často, jak by bylo vhodné a potřebné, ale není to pouze a jen naše vina. Veřejnoprávní média nás ignorují a naše vystupování v parlamentu, která zcela jistě razantní jsou, bývají vysílána ze zákonné povinnosti, ale většinou až po půlnoci. Jako jediná politická strana proto máme vlastní deník /Haló noviny/, kde se o všem, co děláme a jak a kde vystupujeme můžete, v případě zájmu, dočíst. Zkuste se podívat i zde, v Parlamentních listech, nejvíce zde snad prezentují komunisté. A když uspořádáme nějakou protestní akci, moc lidí nás podpořit nepřijde, naši spoluobčané jsou laxní, pohodlní a zřejmě se jim asi nežije tak zle..proto se nedivte, že i někteří naši členové této laxnosti občas propadají..