PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2022 15:39:04 - Cesna

Neměla by se KSČM přejmenovat?

Když vidíte, jak se komunista Putin chová, nemyslíte, že už jen proto, budete u nás nevolitelní? Nemyslíte, že by vám pomohlo, kdybyste se od agrese Putina distancovali a dali to najevo i změnou názvu? Vy přeci s válkou nesouhlasíte nebo ano?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

miklik, slušná občanka

Odpověď

24.03.2022 21:01:47 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Putin není komunista, ale kapitalista oligarcha a řídí obdobně politicky koncipovaný stát jako je Ukrajina. KSČM má tedy jediného partnera ke komunikaci a tím je Komunistická strana Ruské federace a zakázaná Komunistická strana Ukrajiny. Válku a civilní oběti samozřejmě odsuzujeme, ale s naší ideologií míru, a tedy s přejmenováním to nemá souvislost. Naším cílem je nastolení socialismu pokojnou a demokratickou cestou nejen v Rusku, ale i na Ukrajině. Kapitalismus je skutečným zlem pro svět a generuje stále další a další vojenské konflikty. Celá léta, jsme měli požadavek míru ve všech programech, někteří se smáli, nyní zjišťují, že jsme měli pravdu