Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2016 23:41:04 - jasper

Biznis

Pan Novotny, citala som rozhovor s Vami pred par tyzdnami, takze teraz som si uz definitivne ista, ze nazory ktorymi doslova plujete na citatelov, nie su Vase skutocne nazory. Mozete mi vyvratit, ze to nerobite pre svoj vlastny biznis, aby si ludia viac vsimali Vas bulvarny platok? V opacnom pripade by som odporucala elektricke soky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 10:03:14 - Pavel Novotný, DiS.
 Nikdy jsem žádný bulvární plátek neměl. Pracoval jsem coby šéfredaktor několika "klevetníků" ale již více než rok a půl se věnuji "svému byznysu". Mnou prezentované názory vycházejí z mého přesvědčení, ale popravdě jsou záměrně cílené na pudy a předsudky příjemců textu. Samozřejmě, že provokuji, ale spíše formou, já si opravdu myslím, co říkám. Co se elektrických šoků týče, ty bych doporučil spíše pro lidi, co odmítají Štefánikovu a Hviezdolsavovu homosexualitu už proto, že v jejich rodné zemi se žádní homosexuálové nerodí. Ale neberte mě vážně, možná bych vážně ty šoky potřeboval, představte si třeba, že jsem přesvědčen o tom, že Bůh neexistuje. Stejně jako nemůže existovat můj oblíbený slovenský moderátor Viktor Horján. Slovák, který je Židem a gayem najednou, přeci u vás nemůže do televize, respektive by se u vás vůbec neměl narodit. A klídek babi, jsem z jedné čtvrtiny Slovák. Mám to u vás rád a mám tam rodinu. Buzna bych ale u vás být nechtěll