Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.10.2016 21:25:18 - Pavel Z

státní oslava

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Pokud někdo například zachránil někomu život s nasazením svého a je za to nominován na medaily z rukou prezidenta republiky, co si má myslet o politicích, rektorech, kardinálovi, kteří veřejně vyzívají k neúčasti na takové oslavě.
Není to důvod, aby se styděl za tyto lidi, ne za činnost prezidenta ?
Osobně si myslím, že tato oslava není místem k politikaření, které vy, politici provádíte po celý rok a jen jím rozdělujete národ. A že je to pravda ukázali i poslední volby, kdy většině politiků šlo u ty tzv. koryta víc, než jen o blaho národa. (Starostové byli tak trochu vyjímkou, pravda, nicméně jako celek jsme se zase jako národ projevili v tom nejhorším možném světle. A Ani Zeman, ani Babiš v tom neměli prsty)
Mě osobně je líto České republiky, stala se z ní doslova lidská žumpa, vidím to každý den v práci, jak se k sobě lidi chovají, jak pohrdají zákony a předpisy. Jak by ne, když "ti nahoře" to dělají úplně běžně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.