JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2016 10:18:01 - pozor na politiky

Zdravotní pojišťovny

Zdravím pane poslanče. Nedávno proběhlo tiskem,že Voj.zdrav.pojišťovna utratila 500 000 kč za jakési plakáty umělcům. Kde končí peníze za ZP? Kde končí peníze za penále ZP? Jak je možné,že z veřejných peněz se platí kde co,sponzoruje se kde kdo?Kdo mi dá pravdivou odpověď? Nedávno také běželo v ČT,že poukázky na masáže ap.nesmysly se také platí z veřejného zdrav.poj.Na mě to dělalo dojem,že si ze zdrav.poj.přilepšuje kde kdo.Kdo o tom rozhoduje? Nehledě k tomu,že naše firmička má deset zaměstnanců a čtyři zdrav.pojišťovny? O plátce se mezi sebou přetahují Voj.ZP,Prům.ZP,OZP a to tak,že dotyčný plátce o tom ani neví.To také nikdo nedělá zadarmo! Kdo mi dá pravdivou odpověď? Je vůbec nějaká povinnost dávat odpovědi plátcům ZP?Je vůbec zjistitelné kdo všechno "žere"z veřejných peněz?Jsou to i politické strany?Jak se zjistí pravda a kdo mi dá odpověď?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2016 7:50:18 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, co se týká zdravotních pojišťoven, mají zpravidla na svých webových stránkách uveřejněny zprávy o jejich financování. Souhlasím s Vámi, že zdravotních pojišťoven je na našem území mnoho a snažíme se prosadit pouze jednu zdravotní pojišťovnu. Vojtěch Filip