Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2016 16:59:56 - Linda S.

K odpovědi na dotaz Realisté

Dnes ve své odpovědi píšete: Můj názor je jednoznačný, strana "Realisté" byla založena na rozštěpení sil Českého národa v Parlamentních volbách a na oslabení SPD.
Měla jsem v minulých dnech zde na PL dotaz na p.senátora Jana Velebu, následně potom na p. Radka Rozvorala, ptala jsem se, proč SPD jde do parlamentních voleb samostatně. Připadá mi to také jako oslabení koalice, která byla v krajských volbách tak úspěšná. Robejškovi Realisté roztříští síly. Ale přesně to samé dělá i úmysl SPD jít do voleb samostatně, dle slov T.Okamury má být cíl získání nejméně 10%, což je vlastně stanovená hranice pro úspěch koalice. Tu byste společně překročili násobně. Je to zbytečné drobení a riziko, nemyslíte? Kolik se do voleb ještě vyrojí Svatoplukových prutů, dalších samostatných? Vaši koalici jsem volila, teď najednou nevím. Prosazování dobrých věcí, které obě strany mají v programech, se zbytečně oslabuje, škoda. Jinak Vám díky, že jste začala odpovídat zde na dotazy. Ať se Vám daří přeje Linda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2016 18:41:26 - Karla Maříková
Dobrý den Lindo,

na 3. Celostátní konferenci hnutí SPD bylo jednomyslně celou členskou základnou schváleno, že hnutí SPD půjde do voleb do Poslanecké sněmovny samostatně.

Přesně jak jste napsala je třeba mít 10% pro úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny jako koalice a proč riskovat třeba 0,5 procenta a nemoci prosazovat svůj program. Jde nám o to prosadit náš program a uděláme vše co bude v našich silách, abychom těch procent získali více a uspěli.

Děkuji za dotaz i Vaše sympatie

Karla