Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 14:39:01 - pozor na politiky

Demolice domů

Dobrý den pane senátore,Váš článek o demolici vybydlených domů z našich daní je pravdivý od A - Z.
Ptáte se jak dlouho to budou normální občané trpět,aby se z jejich daní toto platilo a celkem nikdo nic po nepřizpůsobivych nepožadoval,žádnou náhradu škody ap.Pamatuji si na volby někdy v 90tých letech,jak se ptají v televizi právě takovýchto lidí,koho půjdou volit,prý samozřejmě Klause!Protože se nebude muset chodit do práce a peníze se brát budou!Po kom by jste chtěl náhradu?Dovedu si představit,za kolik se v téhle špíně vyrábějí voliči pro toho kdo na to má!A my pitom...c..,co platíme daně,tak to všechno zaplatíme,ty demolice i ty svobodné volby!To je všechno pro politiky! A teď dotaz:"Myslíte si,že je to tak možné?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2016 14:29:47 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Kdybych nebyl přesvědčen, že to tak nechat nemůžeme, nepsal bych to. Pravidelné kontroly bytů. Zjistí li se závady, či poškození, museli by je opravit, nebo zaplatit i třeba z dávek. A neopraví, či nezaplatí? Bez diskusí do kriminálu, tam tvrdě pracovat a rodina bez milosti z bytu ven! Ať jde kam chce! Už slyším řvaní paní ochránkyně jakých si práv, že jsem rasista. Nejsem. Jsem přesvědčen, že ti chráněnci by si sakra rozmysleli byty ničit. Ostatně tuto zkušenost můžeme okoukat v cizině. Krásné vánoce Vám přeji. Jar. Doubrava